Polp amb patates

 

Ingredients:

  • 1 kg de polp
  • 1 kg de patates
  • 4 dents d’alls
  • 1 tomàquet petit
  • 2 llesques de pa
  • 2 branques de julivert
  • 3 ametlles
  • Llorer
  • Sal al gust
  • 1 cullerada petita de nyora
  • Mig got d’oli
  • 1 got de vi

Primer netejarem i escaldarem el polp i tallarem a trossos les llesques de pa. Ho reservarem. En un morter picarem el tomàquet, el julivert, les nyores, les ametlles torrades, les llesques de pa fregit i la sal. A continuació posarem l’oli a escalfar en una cassola i afegirem el polp. Ho daurarem bé i tirarem la picada. Un cop ben sofregit, abocarem el vi i l’aigua. Quan el polp està tendre, incorporarem les patates i ho deixarem bullir uns deu minuts.

Font: Taller Ocupacional Avant

Foto: Restaurant la Serra

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s