Recepta Arròs amb galeres

 

Recepta per a 4 persones:

 

  • 1/2 kg arròs
  • 500 gr. de galeres
  • 100-150 gr. espinacs o bròquil
  • 1 Ceba grossa
  • 4-5 alls grans
  • 2 branquetes julivert
  • ½ culleradeta de pebre roig
  • 150 gr. de mongetes blanques
  • 5 cullerades d’oli
  • Sal a gust

Es ratlla la ceba i es posa a sofregir amb poc foc. A banda, es piquen amb un morter els alls, el julivert, la sal i el pebre roig. Quan la ceba ja està tova es posen les galeres, es deixen coure una mica i després s’afegeixen els espinacs (o bròquil), se’ls dóna unes quantes voltes i es tira l’aigua; quan comença a bullir es posa l’arròs i 3-4 minuts abans d’apagar el foc es tiren les mongetes.

Font: Taller Ocupacional Avant

Foto: Restaurant la Serra

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s