L’Oficina de Turisme de l’Ametlla de Mar, la 1a de Catalunya en assolir la 1a Categoria dins la xarxa d’oficines de turisme de Catalunya

Segons la nova normativa del Departament de Turisme de la Conselleria d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, les oficines de turisme adscrites a la Xarxa D’Oficines de Turisme de Catalunya s’han de classificar en 3 categories d’acord amb les funcions, les característiques i el nivell de prestacions que assumeixen i garanteixen com per exemple la seva senyalització, horaris d’obertura al públic, idiomes, l’espai destinat a l’atenció al turistes, magatzem, despatxos, zona d’audiovisual, etc.. un conjunt de condicions per poder construir una experiència turística a partir també del coneixement dels recursos turístics i la capacitat del tracte personalitzat i l’ús més avançat de les noves tecnologies.

Desprès de presentar la documentació requerida i les posteriors inspeccions, la Generalitat de Catalunya ha inscrit a l’Oficina de Turisme de l’Ametlla de Mar dins la 1a. Categoria, la primera en tot Catalunya en aconseguir-ho.

Des de Turisme de l’Ametlla de Mar es vol donar prioritat a la qualitat en el servei  i satisfer qualsevol necessitat d’informació, comunicació o servei de caràcter general a la persona visitant, donant una especial rellevància a una visió més profunda del concepte vacances de Sol i platja, transmetent als visitants que puguin gaudir d’una experiència buscant un model de vacances saludable a partir del contacte amb la natura, amb l’entorn i el tipisme de la vila marinera.

Font: Damià Llaó

Foto: Damià Llaó

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s