Recepta per a quatre persones:
1 kg. de peix de roca
¼ Kg de crancs
¾ Kg de patates
Ingredients per a la picada:
4 o 5 alls, sal, julivert, 1 tomàquet i pebre roig.
Primer salarem el peix i tallarem les patates.
Es tira l’oli a la cassola i es deixa calentar. Es tiren els crancs i es sofregeixen. Després es tiren les patates tallades i la picada, es remena una estona i es tira l’aigua, acte seguit tirarem el peix i quan bulli ho rectificarem de sal. Després de bullir uns 30 minuts colarem el brou.
En una cassola plana afegirem oli i el deixarem calentar, quan estigui prou calent tirarem l’arròs o els fideus (dos grapats per persona) i ho remenarem fins que estigui ben daurat. Arribat aquest punt tirarem directament a l’arròs o fideus el brou que hem colat i deixarem coure entre 12/15 minuts fins que estiguin cuits i sense brou.
Font: Taller Ocupacional Avant
Foto: Turisme l’Ametlla de Mar
Puede publicar este pagina en español por favor, soy ex holandes naturalisado mexicano
Ya extraña mucho a la cala pero no intiende bien el catalan debido a que estuve siempre dentro de mi generacion cuando de vacanciones con ustedes .
Tengo 69 años….. saludos desde cordoba veracruz
Buenos días Rudi,
poco a poco vamos publicando todos los post en castellano, en el apartado de castellano, a la derecha del blog en la parte inferior. Ahora le paso el link en castellano:
Estamos encantados de haber hablado con usted. Reciba un abrazo de todo nuestro equipo.