La Recepta dels Pescadors de l’Ametlla de Mar: Fideus, fesols, bròquil i galeres

 

  • 1 bròquil petit
  • ½ kg de galeres
  • Un pot petit de fesols cuits
  • 3 dents d’all
  • 1 tomàquet mitjà
  • Una branqueta de julivert
  • Una cullerada de pebre roig
  • 400 gr. de fideus
  • 2 cullerades d’oli
  • 1l d’aigua

 

Agafem una cassola i posem 2 cullerades d’oli, afegim el bròquil net i trossejat, i l’anem sofregint a poc a poc. Quan estigui sofregit afegim les galeres i les daurem.

Fem una picada amb els alls, el julivert , el tomàquet i el pebre roig i ho afegim a la cassola.

Quan estigui la picada sofregida, afegim l’aigua, 1l aproximadament, i quan arrenqui el bull tirarem els fideus i els fesols i ho deixarem coure uns 10-12 minuts i llest.

Font: Taller Ocupacional Avant

Foto: Turisme l’Ametlla de Mar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s